met peterselie, citroen boter en salade
1. Voorgerechten
Soep van het moment met stokbrood
Gefrituurde kippenvleugels
9 stuks
Broodplankje
met kruidenboter en tapenade
Gamba’s gebakken in knoflook olie
met stokbrood
Gefrituurde kippenvleugels
met chilisaus
Runder carpaccio
met truffel mayonaise, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rode ui en rucola
Vis trio
met toast en sla
zalm, Hollandse garnalen en paling
2. Hoofdgerechten
Hamburger
geserveerd op een Turkse bol met cheddar kaas, uienringen, tomatensalsa en salade
Kipsaté
met kroepoek, satésasus, gebakken uitjes en salade
Spareribs
(sweet of hot) met knoflooksaus
Kogel biefstuk
saus keuze champignonsaus, pepersaus of kruidenboter
Gegrilde schweinhaxe
Zalm
op de huid gebakken met witte wijn dille saus
Fish&Chips
met remouladesaus of knoflooksaus
Slibtong
met peterselie, citroen boter en salade
3. Hoofgerechten Vegetarisch
Falafelburger
geserveerd op een turkse bol met uienringen, augurk, cheddar kaas en tomatensalsa
- Vegetarische
Groenten loempia
met kroepoek, satésaus en gebakken uitjes
- Vegetarische
5. Kindermenu
Kindermenu
keuze uit: frikandel, kroket, vissticks of kipnuggets & friet, appelmoes en salade
6. Maaltijd salades
Geitenkaas
met walnoot, tomaat, komkommer, honing en rucola
- Vegetarische
Geitenkaas
met spek, walnoot, honing en rucola
Kip
met sesam, paprika, tomaat, komkommer,rucola en rode ui
Zalm
met rode ui, tomaat, komkommer en rucola
Gemarineerde Champignons
met Sriracha mayonaise
7. Desserts
Sorbet
Dame blanche
Appeltaart met koffie
met rode vruchtencompote en kaneel-ijs
Irish coffee
met Jameson en slagroom
Italian koffie
met Amaretto en slagroom
Spanish Coffee
met Likeur 43, slagroom en kaneel